Sokkels zijn voor veel toepassingen in te zetten. We hebben al sokkels mogen leveren voor:

Beurzen

Uw producten komen goed uit op een sokkel in het wit (of in uw bedrijfskleuren) vooral als er meerdere sokkels staan in verschillende hoogtes. U kunt ook met uw klanten samen een formulier invullen waarbij de sokkel als tafel fungeert. Alles in dezelfde stijl. We weten inmiddels goed de weg bij de volgende beurshallen: RAI Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, de Broodfabriek, Expo Houten, World Forum, diverse congrescentra, de Doelen, etc. Wilt u een sokkel huren voor uw beurs? Kijk dan op onze speciale pagina over beursmateriaal.

Expositie en evenementen

Een braderie, de opening van een winkel, een kunsttentoonstelling: het zijn een paar voorbeelden van waar wij sokkels voor hebben geleverd. Kijk ter inspiratie op onze pagina Expositie

Beroemde sokkels

Een aantal van onze sokkels zijn inmiddels bekend van tv en reclame Zo huurt RTL4 regelmatig een sokkel voor het programma van Carlo Boszhard en heeft de ontwerper Mart Visser onze sokkels ingezet voor een expositie van zijn werk. Wij leveren altijd

een sokkel zonder sterallures. mart-visser

Bruiloften en feesten

Wanneer de trouwlocatie versierd gaat worden met bloemen, denk dan ook eens aan wat zuilen bij de deur, bij de receptie, ed met een mooi bloemstuk erop. Het is feestelijk om meerdere bloemwerken te zien op verschillende hoogtes. De witte zuilen kunnen we aankleden met tule in de kleuren van de bloemen.

De mogelijkheden zijn talrijk

Een sokkel is voor elke gelegenheid in te zetten wanneer er iets getoond wordt. Of dat nou kunst, een product, bloemen of planten, of de kampioensbeker is: geplaatst op een zuil van Huur een sokkel komt alles goed uit!

We weten inmiddels goed de weg bij de volgende beurshallen: RAI Amsterdam, de Jaarbeurs in Utrecht, de Broodfabriek, Expo Houten, World Forum, diverse congrescentra, de Doelen, etc.